Over ons

Over Fong Sheng


  Onze restaurant is prachtig gelegen aan de Loolaan tegenover de grote kerk en schouwburg / theater Orpheus. U kunt rustig genieten van een mooi uitzicht op de kerk, terwijl u smakelijk zit te eten.

  Speciaal voor onze gasten die naar een voorstelling in de schouwburg Orpheus gaan, hebben wij twee exclusieve theater menu’s samengesteld. Zoals altijd houden wij rekening met de aanvangstijden van de voorstelling. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos kunt genieten van Uw dinner en ruim op tijd aanwezig bent bij de voorstelling.

  Op onze a la carte menu bieden wij diverse authentieke gerechten aan. Wat dacht U van Beijing Ya Zi, een voortreffelijk gerecht van Oosterse eend. En zeker niet te vergeten zijn onze specialiteiten in Ta Pan – gerechten! Deze gerechten worden op een zeer hete plaat geserveerd en aan uw tafel spectaculair klaar gemaakt.

  Tevens hebben wij diverse huiswijnen en speciaal voor u geselecteerde wijnen om Uw gerechten nog beter uit te laten komen.

  Bent u met een grote groep, met de familie en vrienden of romantisch met z’n tweeën? Wij zorgen ervoor dat U een perfecte tafel krijgt in ons sfeervolle restaurant.

  Mocht U niet zoveel tijd hebben, dan kunt U ook al onze gerechten afhalen!

  Wanneer U van tevoren Uw bestelling doorgeeft, zorgen wij er zelfs voor dat de bestelling al klaar gemaakt wordt. U kunt het dan direct meenemen zonder even te wachten!

  Ook kunt u bij ons terecht voor cateringservice om al Uw feesten nog feestelijker te maken

  Voor reserveringen of voor meer informatie kunt U ons altijd bereiken op telefoonnummer: 055-5217184, of langskomen in ons restaurant.

  Kom dus eens een avondje langs en ervaar het “avontuurlijk” eten.